VEGANSK GODKENDT

Som nævnt tidligere er alle varer fra Avvare vegansk godkendt, hvilket betyder, at alle materialer er organiske, genbrugte, bæredygtige og ‘cruelty free’, hvilket betyder, at ingen dyr på nogen måde har været med i processen til at skabe vores tøj. Dette er en yderst vigtig vision hos Avvare, plus også at skabe en awareness omkring det, da det er vores kæmpe passion og mål, at alle vores kollektioner er i harmoni med disse standarder, som vi mener er både etisk og moralsk korrekt. Vi hos Avvare mener, at vegansk godkendt mode er bølgen mod en sundere og mere bevidst fremtid - og vi er stolte af vores mission om at følge denne bølge.

BOMULD

Alle varer hos Avvare er enten lavet af 100% organisk bomuld eller organisk bomuld kombineret med genbrugte materialer.  Det er et bevidst valg og et valg vi altid vil stå inde for.  Hos Avvare stræber vi nemlig altid efter at være så sund som muligt over for planeten og os selv, og lige netop ved brug af naturlige og genbrugte materialer er det muligt at skabe tøj, som både er behageligt, super blødt og ser fantastisk ud og som samtidig skåner ens hud, da der ingen kemikalier er tilsat.  Udover denne store faktor, som vi også er overbevist om, at ingen vil kunne stå imod, er organisk bomuld også en meget mere bæredygtig løsning for miljøet.  Selve produktionen og fremstillingen af materialet bliver gjort uden skadelige kemikalier og med meget færre maskiner. Dette skaber også et bedre og mere sikkert miljø for lændmændene og deres familier. Det vil sige, at vi hos Avvare har et naturligt produkt, som gavner alle.

GENANVENDT POLYESTER

Udover vores organiske materialer bruger vi hos Avvare også genanvendt polyester.  Genanvendt polyester kommer hovedsageligt fra plastflasker, men til en vis grad også fra gamle tekstiler. For at fremstille det nye stof renses og skæres plastflasker og gamle tekstiler i små flager. Derefter smeltes flagerne til små chips og blæses til polyesterfibre. Fibrene væves derefter til et nyt medgørligt og åndbart stof. Det vil sige, materialer, som allerede har været i brug i en eller anden form, bliver skabt på ny i vores kollektioner.  Dette betyder, at de gamle materialer ikke går til spilde, og vi behøver ikke at få nyt produceret for at lave nyt tøj, hvilket gør, at færre maskiner og ressourcer er brugt i forbindelse med produktionen af tøj fra Avvare.  Vi anbefaler derfor også, at du sender alt dit gamle tøj til genbrug så det igen kan få et nyt formål og så vi kan fuldføre cirklen.  Hvem ved om det en dag ender tilbage til dig i en ny form.

UDVIKLING

Vi hos Avvare kan ikke understrege nok vigtigheden i altid at gøre det bedre.  Vi stræber altid efter at udvikle de absolut mest sunde og bedste, bæredygtige og stilfulde kollektioner for dig og planeten.  Det betyder også, at vi aldrig slutter vores udvikling og læring i det hele taget. Jo mere vi lærer og jo mere vi udvikler os, jo bedre og sundere kollektioner kan vi udvikle for at skabe den bedst mulige og mest bæredygtige løsning for alle.

SAMARBEJDE

Hos Avvare er det vigtigt, at vi udvider vores samarbejder for at få nye perspektiver og holdninger, hvilket gør det nemmere for os at udvikle os.  Derfor nyder vi altid gode samarbejder med forskellige partnerer rundt omkring i verden, som alle har samme vision og passion som os: At skabe et miljø inde for modebranchen, som har fokus på sundhed, bæredygtighed, dyrevelfærd og selvfølgelig vildt behageligt og stilfuldt tøj.