OM AVVARE

Avvare er et tøjmærke med base i Danmark, der leverer høj kvalitet, behageligt, flot og ikke at forglemme, inspirerende tøj. Avvare handler om at gøre dig bevidst om, hvem du virkelig er, og hvem du ønsker at blive. Alle varer hos Avvare er vegansk godkendt og produceret af organiske, genbrugte, bæredygtige og ‘cruelty free’ produkter. Det er Avvares mission at inspirere alle der hører om Avvare, ser Avvare eller bærer Avvare, til at være den bedste version af dem selv, ligesom vi vil være den bedste version af Avvare.

Læs mere om vores værdier her

VORES INSPIRATION

Inspirationen bag tøjet er baseret på vores koncept om en sundere, mere bæredygtig, rigere og bevidst livsstil. Gennem research er vi kommet frem til, at det absolut sundeste for os mennesker, planeten og alt andet levende på planeten er at leve på den mest naturlige måde som muligt. Det vil sige bruge naturlige produkter uden kemisk tilsatte stoffer, minimere brugen af maskiner i alle aspekter af processen og aldrig udnytte dyr til vores fordel. På den måde bliver vi bevidste om vores ydre verden, som vi viser gennem vores bevidste valg af materialer og farver af tøj. Avvare vil gerne gå dybere og gøre os bevidste om vores indre verden. Det virker som om, at det er længere væk, men det kunne ikke være tættere på. Det udtrykker vi hos Avvare ved vores citater og udsagn, printet på vores tøj. På den måde forener vi vores bevidsthed om det ydre og indre og alt sammen i det mest behagelige, stylish og blødeste tøj. Vi er sikre på, at alle, der bærer tøj fra Avvare, vil blive inspireret og inspirere alle, de møder.

VORES LOGO

Det er ikke tilfældigt, at Avvares logo er som et timeglas. Lad den nederste halvdel af timeglasset repræsentere fortiden. Du kan se sandet, og du ved, hvor meget der er. Dette er alt, hvad du har gjort og opnået. Lad den øverste halvdel repræsentere fremtiden. Denne del kender du ikke til. Du kan ikke se, hvor meget sand, der er tilbage. Dette fører mig til den vigtigste del af timeglasset og af dit liv. Den lille del, hvor stregen er. Hvor fortiden møder fremtiden. Nuet. Det er lige nu. Dette er alt, hvad du har. Dette er alt, hvad vi alle har, og det er derfor, det er så vigtigt, at vi ikke spilder det. Lad logoet minde dig om, hver gang du ser det, og hver gang du bærer det, at du altid vil leve i nuet.